Jouluun enää 23 päivää

Joulukuun ensimmäinen luukku avautui ja nyt alkaa jo joulutontuilla olla hiukan touhua tuvassa. Olisi mietittävä joululahjat ja joulun ruokailut sekä vierailut. Pikkuväki on jo saanut useassa kodissa maistaa jouluherkkuja, ainakin meidän keittiössä on jo pipareita ja joulutorttuja leivottu. Joulukortteja on pikkuhiljaa meillä myös jo kirjoiteltu, niin ei sitten tarvitse yhdellä kertaa rannetta rasittaa. Nykyään kun kirjoittaminen melkein tapahtuu koneella tai jollain "äly" laitteella niin eipä kirjoittaminen olekaan niin joutuisaa.

Joulumerkit kannatta myös hommata ajoissa, on jo Postissa ollut hyvin jonoa ja eipä se jono siitä ainakaan lyhene ennen joulua. Joulumerkki on v. 2016 0,90 € ja jos on jäänyt vanhoja joulumerkkejä, voi ne hyvin käyttää tänä vuonnakin Lisää vain erotuksen verran postimerkkejä esim. jos sinulla on v. 2015 joulumerkkejä (0,80 €) niin lisää 0,10 € ja eikun kortit postiin. Joulumerkillä varustetut kortit tulee olla pistetty postiin viimeistään 14.12. . Joulukortithan kannattaa upottaa Postin jakamiin punaisiin kirjekuoriin, nopeutetaan sillä tavalla korttien perillemenoa.

Oikein ihanaa joulunodotus aikaa, nautitaan rauhassa joulun tulosta ja sytytellään kynttilöitä pimeyttä karkoittamaan!

Nostaligiset joulukalenterit löytyy Tampereella Giden lahja- ja sisustusliikkeestä Tullintorin Kauppakeskuksesta, www.gide.fi .

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

16.6.2017 alkaen Kaarnalaiva siirtyi jälleenmyyjien verkkokaupaksi. Yksityishenkilöt löytävät korttien jälleenmyyjät paikkakunnittain tästä tai verkkokaupasta Gide.