Kaarnalaivasta jälleenmyyjien verkkokauppa

16.6.2017 alkaen Kaarnalaiva siirtyi jälleenmyyjien verkkokaupaksi. Toivomme tämän uudistuksen kehittävän palvelujamme parempaan suuntaan ja helpottavan Kaarnalaivan korttien saatavuutta tulevaisuudessa.

16.6.2017 alkaen Kaarnalaiva siirtyi pelkästään jälleenmyyjien verkkokaupaksi. Yksityishenkilöt löytävät korttien jälleenmyyjät paikkakunnittain tästä tai verkkokaupasta www.gide.fi voi tilata kortteja myös suoraan netin kautta.

Jatkossa toimimme siis vain postikorttien jälleenmyyjien verkkokauppana eli tukkuliikkeenä.

Valikoimastamme löytyvät mm. Pikkumusteen upeat graafiset kortit sekä suomalaisten valokuvaajien valokuvista tehtyjä kortteja. Kaikki Kaarnalaivan oma tuotanto valmistetaan Suomessa ja pyrimme käyttämään mahdollisemman paljon myös kierrätyspaperia korteissamme. Haemme jatkossa myös uusia brändejä ja kortteja valikoimaamme.

Jälleenmyyjiä löytyy jo usealta paikkakunnalta. Otamme mielellämme uusia jälleenmyyjiä verkostoomme ja kiinnostuneet yritykset voivat täyttää hakemuslomakkeen. Lomakkeen saapumisen jälkeen Kaarnalaiva tarkistaa hakemuksen ja hyväksyy jälleenmyyjä statuksen, jonka jälkeen uusi jälleenmyyjä voi tilata kortteja. Tervetuloa myymään  

Toivomme tämän uudistuksen kehittävän palvelujamme parempaan suuntaan ja helpottavan korttiemme saatavuutta tulevaisuudessa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

16.6.2017 alkaen Kaarnalaiva siirtyi jälleenmyyjien verkkokaupaksi. Yksityishenkilöt löytävät korttien jälleenmyyjät paikkakunnittain tästä tai verkkokaupasta Gide.